logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Cipő - Sportcipő - Bőráru - Táskajavítás - Kulcsmásolás
Cím: 4024 Debrecen, Szent A. u. 8.Telefon: 06-30/588-4613
Telefon 2: 06-30/588-4613

Bevezető

16 éve kezdtem a szakmát. A 8. osztályban a pályaválasztásnál a könnyűipari szak vonzott. A kézműves dolgok érdekeltek. Nem művészet, de valami hasonló… Valamit alkotni volt a cél.
A rendszerváltás előtt vállalatnál kezdtem tanulóként. Az első munkahelyem a DEÁSZ volt. Az ortopéd cipészet nagyon érdekes volt, mivel ott minden cipő más volt. Most is az tetszik, hogy nincs két egyforma javítás. Érdekes, mert mindig úgy kell összeszedni minden egyes darabot. A színeket, a felsőrészeket. Egy éve vettem át a főnökömtől a műhelyt, azóta a magam ura vagyok. Javítottam már bőrdzsekiket, motoros ruhát, motoros táskát. Így ismertem meg a lovagló csizmák javításán keresztül a lábszárvédőket. Foglalkozom még ortopéd cipők javításával. Megörököltem a kulcsmásolást. Nem volt egyszerű, de beletanultam és a tapasztalatommal már ez is jó működik. Nagyobb tételnél (pl. társasházaknál) a kulcsmásolásból árengedményt adok.
Sokszor betérnek hozzám csak úgy, öregebbek csak egy kicsit beszélgetni, egy jó szóra. Ez mindig fontosabb, a munka várhat.


Nyitva tartás:
H-P 8-16, Szo:9-15

Bemutatkozás

Cipők, sportcipők, bőráruk, táskák, motoros- és védőruhák javítása. Kulcsmásolás

Keresőszavak

női cipők, férfi cipők, gyerek cipők, ortopéd cipők, sarkalás, talpalás, ragasztás, varrás , tűzés, sarokbélés csere, sarokbélés bevonás, cipő és csizmatágítás, sarokáthúzás, sarokrögzítés, sarokcső csere, sarokcső beültetés, spiccvas feltétel, orr javítás, sarok javítás, Kulcsmásolás, táskajavítás, zippzárcsere, derékszíj lyukasztás ,debrecen sport cipők, debrecen kulcsmásolás, debrecen bőrárú, debrecen motoros és védőruhák, debrecen motoros ruhák, dedrecen védőruhák, debrecen cipő, Cipők, sportcipők, bőráruk, táskák, motoros- és védőruhák javítása. Kulcsmásolás

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0