logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Füzesi Autókárpit Kft.-Füzesi Lászlóné
Cím: 4225 Debrecen-Józsa, Bocskai István u. 6.Email: madai0618@freemail.hu
Telefon: 06-20/469-6578, 06 20 314 4808Telefon 2: 06-20/469-6578, 06 20 314 4808

Bevezető

kárpitos munka, autó, autóülés, áthúzás, kárpit, javítás, ponyva

A ponyvák élettartama 15 év körülire tehető. Itt is a gyakran használt, napfénynek erősen kitett ponyvák esetében, az anyag elöregedésének tekintetében nyílik lehetőség a ponyva javítására. Széles színpaletta áll a rendelkezésünkre, melynek felhasználásával bármilyen ponyvát meg tudunk javítani, ha az anyag nincs elégve. Profi kategóriás hő-légfúvóink garantálják a precizitást és a magas fokú minőséget. Minden anyagunk UV-védő réteggel van ellátva, mely biztosítja a ponyva fokozott élettartamát. Javítási szolgáltatásunk Hajdú Bihar megye területén ingyenes kiszállással történik, a munka megrendelése esetén. Ettől eltérő helyszínre való kiszállásnál előzetes egyeztetés alapján megbeszélt kiszállási díjat számolunk fel.
S.O.S ponyvajavítást is vállalunk(teherautó, kamion stb.)melynek megrendeléséről és díjáról telefonos egyeztetés kapcsán tudunk részletes információval szolgálni.

Bemutatkozás

Autókárpitozás gépkocsira- Belsö kárpitozása- Szigetelése- Ülések újra kárpitozása és javítása- Ponyva készítés gépkocsira Cabrióra, Úszómedencére- Elő tetőre és ezek javítása. Hívjon bizalommal a 06204696578 számon!!!!

Keresőszavak

kárpitos munka, autó, autóülés, áthúzás, kárpit, javítás, ponyva

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0