logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Asztrológus - Szilágyiné Éva
Cím: 4027 Debrecen, Sinai Miklós út 27.Email: eva.asztro@citromail.hu
Telefon: 30-558-0001Telefon 2: 30-558-0001
Internet: http://www.asztro-tarot.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Szilágyiné Éva okleveles asztrológus vagyok. A Takács Tibor által vezetett Metamorfózis Asztrológiai iskolájában tanultam a Tradicionális Asztrológia Placidus házrendszerre épülő Háromszintű asztrológiai elemzést.

Bemutatkozás

Mit mutat a horoszkópom? Mit is jelent egy asztrológiai elemzés ? HOROSZKÓP AZ ÉLET TÉRKÉPE ! „Születési képletünk azon lehetőségeink vázát adja meg, amelyeket meg kell élnünk, és amelyeket remélhetőleg tudatosságunk szintje fénnyel áraszt el.” TUDJA, MI AZ ÉLETFELADATA? – ha nem találja helyét valamilyen területen, biztosan tévúton jár! Segíthetek a helyes irány megtalálásában! AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN felmerülő problémák, ill. feladatok, megoldások, lehetőségek feltárásában tudok segíteni. Nagyon fontos az egyén részére az ÖNISMERET: ami által megtudja, hogy milyen is valójában, milyen adottságokkal rendelkezik, vagy mely tulajdonságait kell fejleszteni, melyekre kell odafigyelni, illetve mi az, amit meg kell tanulnia, hogy életfeladatát tudja teljesíteni, hogy ezáltal boldog, megelégedett életet éljen. PÁLYAVÁLASZTÁSI Tanácsadás: ha nem érzed, vagy nem tudod, mit szeretnél tanulni, mivel is szeretnél foglalkozni PÁRKAPCSOLATI Problémák : ha nem tudod, mi a probléma jelen kapcsolatodban, illetve annak megoldási lehetőségei, vagy nem tudod, miért nem találod meg párodat, ki is a hozzád illő társ ? GYERMEK-SZÜLŐ kapcsolat: „Ha a szülők nem ismerik gyermekeik igazi szükségleteit, nem lesznek képesek kielégíteni azokat”

Keresőszavak

asztrológus, horoszkóp készítés, pályaválasztási tanácsadás, Önismereti tanácsadás, párkapcsolati horoszkóp , gyermekhoroszkóp,

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink