logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kompresszor - Technika Kft.
Cím: 4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3/a.Telefon: 06-20/928-2408
Telefon 2: 06-20/928-2408

Bevezető

Csavarkompresszorok értékesítése és szervize, Olajmentes spirál kompresszorok forgalmazása és szervize, Nagynyomású ( 40 bar-os ) sűrített levegő csavarkompresszor technológiával, Dugattyús kompresszorok értékesítése és szervize, Sűrített levegő kezelő berendezések forgalmazása és szervize, Légtartályok forgalmazása, Sűrített levegő hálózatok kiépítése, DEFÉM kompresszorok gyári szervize, Más típusú kompresszorok szervize alkatrész beszerzéssel, Felújított kompresszorok értékesítése, Kompresszorok bérbeadása

Bemutatkozás

Cégünk a Kompresszor-Technika Kft. 2003 novemberében alakult 100%-ban magyar magán tulajdonú vállalkozásként, mely a mai napig nem változott meg. 2004 január 1-én kezdte meg tevékenységét a sűrített levegő technika területén a korábbi DEFÉM tevékenységét és annak számos alkalmazottját átvéve.
A cég vezetésében és alkalmazotti stábjában többen vannak akik a világ vezető kompresszor gyártóival (Gardner-Denver, CompAir Broomwade, Rotorcomp) álltak kapcsolatban, ezért mondhatjuk, hogy közel 40 éves szakmai múlttal állunk a partnerek szolgálatára.
Üzletfilozófiánk három pillérre épül:
- kedvező ár
- kiváló minőség
- rövid és tartható határidő
Ezen három elv alapján nagyképűség nélkül állíthatjuk, hogy a legjobbak közé tartozunk!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink