logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Castrum Termálkemping****
Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Nagy András u. 1.Email: hajduboszormeny@castrum.eu
Email 2: info@bocskaitermal.hu;castrum@varosgazd.axelero.netTelefon: +36-20-959-1931
Telefon 2: +36-20-959-1931Fax: +36-52-561-921
Fax 2: +36-52-561-921Internet: http://www.castrum-group.hu/
Gps: 47.6839630 , 21.4961270

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

A négycsillagos hajdúböszörményi Castrum Termálkemping a termálfürdõ és a gyógycentrum közvetlen szomszédságában található, s 2005. júniusa óta várja a lakókocsival érkezõ és sátrazás élményét kedvelõ vendégeit.
A kellemes, zöld övezetben elhelyezkedõ modern kemping megfelelõ környezetet biztosít a pihenni, relaxálni vágyó családok számára, a termál és gyógyturizmust kedvelõknek, s a természetbarátoknak egyaránt. A számozott parcellák sövénnyel vannak egymástól elválasztva, víz-, áram-, és csatornacsatlakozási lehetõség biztosított. Az átjárhatóság közvetlen és ingyenes a termálfürdõbe. A modern központi épület padlófûtéses és a mozgássérültek számára külön helyiségekben speciális fürdõ és WC berendezések találhatók.
2006. májusában került átadásra 6 darab 2-3-4 fõs apartman. Felszereltsége a következõ: zuhanyfülkés fürdõszoba, fõzõfülke, minikonyha, színes televízió.
A Bocskai Gyógyvíz jodidos, bromidos, fluoridos, nátriumkloridos összetétele kiválóan alkalmas reumatikus, ízületi bántalmak, nõgyógyászati és pajzsmirigy problémák kezelésére. A különbözõ élményelemekkel -nyak-zuhany, derékmasszázs, pezsgõfürdõ-ellátott termálmedencék mellett a feszített víztükrû sportmedence a fiataloknak az úszás szabad világát, a gyermekmedencék a legkisebbeknek az önfeledt játék lehetõségét kínálják. Az éjszakai fürdõzés és a nyári fürdõpartik pedig felhõtlen kikap-csolódást ígérnek. A fedett termálfürdõben termálmedencék, gyermekmedencék, s szauna kialakítására került sor. Gyógyászati Központunk az alábbi kezeléseket kínálja: szénsavas fürdõ, iszapkezelés, fizikoterápia, gyógyvizes kádfürdõ, orvosi gyógymasszázs, vízalatti sugármasszázs. A kezelések igény szerint kölönbözõ képpen kombinálhatóak, elõzetes egyeztetés szükséges.
Hajdúböszörmény az igazi magyar puszta szomszédságában található, rendelkezik annak karakterisztikus sajátosságaival és attrakcióival, 30.000 lakosával és több, mint 600 éves múltjával a "hajdú" népcsoport fõvárosa. A hajdúk fõvárosában a történelmi elõdök jóvoltából sok értékes építészeti kincs található. Az év minden szakában várja nagyobb rendezvény az idelátogatót. A természet kedvelõinek a nemzeti park, a horgász és vadászturizmus keretein belül kínál számtalan programot. A csendes, nyugodt pihenésre vágyóknak a környezõ erdõk és puszták biztosítanak kellemes perceket.

Étterem * Fodrászat * Kozmetika * Élelmiszerbolt * Tolókocsival járható * Kutya, macska bevihetõ * Információs pult * Programszervezés * Parkoló a látogatók részére * Zárt parkoló * Nyilvános telefon * Mosógép
A kempingben a 40, 60, 80, 100 m2-es zöld sövénnyel elválasztott számozott parcellák elektromos víz és szennyvíz csatlakozóval vannak ellátva.
6 DB 2-3-4 FÕS APARTMAN (ZUHANYFÜLKÉS FÜRDÕSZOBA, FÕZÕFÜLKE, MNIKONYHA, SZÍNES TELEVÍZIÓ) ÜDÜLÉSI CSEKKET ELFOGADUNK !!!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0